пʼятниця, 26 квітня 2019 р.

8 клас


Завдання «Переїзд до Києва»
Улітку ви з родиною збираєтесь переїхати жити до Києва, оскільки батьки там працюють. Ви вже обрали вищий навчальний заклад для подальшого навчання, лишається обрати школу для молодшого брата, який навчається у 8 класі й має хист і досвід складання комп'ютерних програм. Ви разом із братом вирішили знайти в Києві школу, учні якої мають найкращі результати з олімпіади з інформатики за останній рік. Для переконання батьків у правильному виборі школи ви вирішили побудувати діаграму кількості призерів у п'яти навчальних закладах, що мають найвищі результати. Числову діаграму слід побудувати на основі знайденої електронної таблиці.

1. Оберіть форму подання знайдених відомостей, яка буде зручна для перегляду батьками: презентація, електронний лист, текстовий документ, проект, підготовлений мовою програмування. Передбачте, що батькам слід повідомити URL-адреси сайтів двох найкращих, на вашу думку, навчальних закладів та аргументи на їх користь.

2. Заповніть таблицю виконання завдання – файл Таблиця-олімпіада, який збережений у папці Компетентнісні завдання.

3. На електронну адресу вчителя botsiura95@gmail.com надішліть розв'язок завдання: архів опрацьованої електронної таблиці; архів представлення результатів батькам, таблиця виконання завдання.

  1. Київські учнівські олімпіади м.Києва

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

7 клас

https://learningapps.org/watch?v=pctgey6a318   https://learningapps.org/watch?v=pwm0v3q1n01 https://learningapps.org/view14419013